Mavaru

Gustav Nilssons alla fyra EP:s finns nu att få tag på hos Mavaru. Denna tjänst är lite smått unik då man kan ladda hem låtar och sen själv bestämma priset på dem, från gratis till svindyr, beroende på hur mycket man tycker att musiken är värd. En liten revolution som en hel del skivbolag inte tycker om, men Lille Killen har inget emot Mavaru. Ladda hem hur mycket ni vill och betala för hu bra ni tycker det är, och gillar ni inte musiken så är det bara att tanka hem gratis (fast då kan man ju förstås undra varför man tycker det är värt att ta plats på ens hårddisk). Här under finns en länk:


http://www.mavaru.com/gustav-nilssonNy skiva

Gustav Nilsson håller på att skriva klart arrangemangen och spela in hemdemos till sin kommande skiva. Klart är att tidigare live-framförda låtarna "Paper Cuts" och "Guilty As Pleasure" kommer att finnas med på skivan, som går under arbetstiteln "Black Star". Gustav har lovat Lille Killen att denna skiva kommer innehålla de bästa låtar han någonsin gjort och givetvis litar vi på det. Mer information om den kommande skivan kommer att dyka upp så fort som möjligt.Gratis är gott

Om man nu inte är sugen på att betala för sin musik så har Downloads.nl ett alternativ. Ladda hem gratis helt enkelt. Hur lagligt detta är går vi inte in på, men det finns i alla fall en hel drös låtar av Gustav Nilsson att ladda hem. Klicka på länken under för mer info:


http://www.downloads.nl/music/Gustav+Nilsson

Tónlist

Den isländska siten Tónlist har lagt upp inte mindre än tio låtar för nedladdning. Med tanke på att valutan är isländsk så ser priserna ganska höga ut, så de 179 pistolerna som man måste hosta upp för varje låt är alltså inte så mycket pengar som man skulle kunna tro. Kolla in dagens växelkurs om du inte litar på Lille Killen.


http://www.tonlist.is/Music/Artist/348205/gustav_nilsson/

Ladda hem på Songdad

Lille Killen har stött på en sida som fixat så att man kan ladda hem Gustav Nilssons uruppförande av "The Chemistry Between Us", mer eller mindre lagligt. Det ska gå att ladda hem både video eller bara ljud, och det är ju inte så pjåkigt. Sidan heter Songdad, och här nedan har ni länken:


http://www.songdad.com/download/IZEd7M5_mfQ/Gustav_Nilsson_-_The_chemistry.html

RSS 2.0