Mr. Brightside

Som tack till de som röstade i Opening Act-tävlingen har Gustav Nilsson spelat in en liten hemmaversion av The Killers låt "Mr. Brightside". Nu finns den på Youtube, med lite bilder från här och var som en bonus. Se & hör här nedan:No-one remembers the runner-up...

Gustav blev tvåa i Opening Acts tävling om att vara förband till Erik Hassle. Tråkigt nog med god marginal till ettan, men glädjande nog också med god marginal till trean. Och även om ingen kanske kommer ihåg tvåan och det inte blev någon spelning så tackar vi hemskt mycket för alla röster! Att få in 87 stycken SMS var betydligt mer än vad väntat och både inspirerande och glädjande. Som tack till alla er som röstat kan vi lova en liten överraskning som borde komma riktigt snart. Tack!

Så här såg slutställningen ut:


Vote for Gustav!

Nu kan ni rösta på Gustav Nilsson som förband till Erik Hassle. Gustav har bland massor av band och artister i Sthlms-området blivit utvald av Openingact att tävla om att vara förband till just Hassle. Det enda man behöver göra är att skicka ett SMS till 72500 med texten OAE GUSTA (enda haken är att det kostar sex kronor, men det är kanske inte den största summan pengar i världshistorien). Nedan finns också en länk till sidan, så ni kan se hur ställningarna i omröstningen är:


http://www.openingact.se/event/erikhassle-sthlm/gustav-nilsson


RSS 2.0